OAJ:n OULUN PAIKALLISYHDISTYS RY

OAJ UUTISIA

Lukuvuoden suunnittelun tueksi tarkoitetussa tietopaketissa on koottuna keskeisiä sopimusmääräyksiä opetusalan työntekijöiden palkkauksen perusteista, työajoista ja palvelussuhteen ehdoista.

Luottamusmiesvaalit

OAJ:n paikallisyhdistys järjestää osaan luottamusmiespaikoista luottamusmiesvaalit. Vaalit pidetään sähköisenä vaalina 13.-16.4. ja uurnavaalina Oulun paikallisyhdistyksen toimistolla (Asemakatu 22A) ke 17.4. klo 16-18.

Ohessa liitteenä tarkemmat vaaliohjeet. Lisätietoja voi kysyä vaalitoimikunnan puheenjohtajalta Tuula Okkoselta (etunimi.sukunimi@eduouka.fi)

Avaa liitetiedosto

Hierontaa

OAJ:n Oulun paikallisyhdistys järjestää jäsenilleen hierontaa Kipulihaksilla.

Hieronnat tehdään 1.5.2019 - 30.9.2019 välisenä aikana.

Mukaan mahtuu 120 jäsentä. Ilmoittautumisajan päätyttyä ja jäsenyyksien tarkistamisen jälkeen mukaan päässeille lähetetään ohjeet hieronnan varaamisesta sähköpostitse.

Saat valitsemastasi hieronnan hinnasta kymmenen euron alennuksen. Yksi jäsen voi käyttää edun vain kerran.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 10.4.2019 klo 9.00 ja päättyy viimeistään perjantaina 19.4.2019 klo 20.00 tai aiemmin, jos kaikki 120 paikkaa ovat täyttyneet.
Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa!
Vapaa-ajan toimikunnan puolesta Minna Hotti

ilmoittaudu tästä

Kutsu kevätkokoukseen

OPY:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Lasaretissa keskiviikkona 20.3.
Tulokahvit klo 17.30, kokous klo 18.00 jonka jälkeen info ajankohtaisista asioista sekä illallinen. lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä

OAJ:n alueasiamiehen tehtävä

OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueasiamiehen määräaikainen tehtävä on haettavana 1.8.2019 – 31.7.2022 väliselle ajalle. Alueasiamiehen nimeää OAJ:n hallitus alueyhdistyksen hallituksen esityksestä. Tehtävään voi hakea OAJ:n jäsen, jolla tulee olla vahvaa koulutus- ja palkkapoliittista osaamista sekä häneltä on pystyttävä työnantajan kanssa yhteistyössä vapauttamaan kaksi kokonaista työpäivää alueasiamiehen tehtävän hoitamiseen.

Hakemukset tehtävään tulee toimittaa perjantaihin 22.3. mennessä joko sähköisesti puheenjohtaja@oajpohjoispohjanmaa.fi tai postitse osoitteeseen OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys / puheenjohtaja Erkki Eilola, Asemakatu 22A, 90450 Oulu. Huomioi, että myös postitse lähetetty hakemus tulee olla perillä yllä mainittuun päivämäärään mennessä.

Lisätietoa.

Varhaiskasvatuksen opettajan työaika

OAJ on laatinut julkaisun varhaiskasvatuksen opettajien työaikaa koskevista työaikamääräyksistä, niiden soveltamisesta sekä ohjeista ongelmatilanteisiin. Se laadittiin Lastentarhanopettajaliiton työmarkkinapoliittisen työryhmän ja OAJ:n edunvalvontaosaston asiantuntijoiden yhteistyönä.

Esitteeseen voi tutustua ja sen voi ladata OAJ:n verkkosivuilta. Esitteen ruotsinkielinen versio julkaistaan lähiaikoina.

Tutustu julkaisuun

Lisää saikkua kiitos!

OAJ:n Oulun paikallisyhdistys järjestää jäsenilleen lippuja
Lisää saikkua kiitos!- esitykseen Rioon perjantaina 15.3.2019 klo 19.00.
Lipun hinta on 20 euroa. Tapahtuma on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 23.1.2019 klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 6.2.2019 klo 16.00 tai heti, kun kaikki 80 paikkaa on täyttynyt.
Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa!
Vapaa-ajan toimikunnan puolesta Minna Hotti

ilmoittaudu tästä


Näytä kaikki (myös arkistoidut)

Toimiston osoite

Asemakatu 22A
90100 OULU
Puheenjohtaja

Timo Kettunen
etunimi.sukunimi@opy.fi
Puh. 044-703 9230
Jäsenasiainsihteeri

Sanna Tittonen
etunimi.sukunimi@opy.fi
Sisäinen posti
Oulujoen koulu, Saarelan yksikkö


Kirjaudu sisään